blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

PEMANDU LORI PASIR DIPUKUL Selepas Rempuh 3 Penunggang MOTOSIKAL

Wednesday, January 2, 2013


GEORGE TOWN, 2 Jan -- Dua penunggang motosikal cedera dan seorang lagi selamat setelah sebuah lori yang membawa muatan pasir merempuh tiga buah motosikal di lampu isyarat Jalan Gelugor di sini hari ini.

Menurut seorang mangsa yang selamat, Mohamed Nasir Abdul Rahman, 40, beliau bersama dua lagi mangsa menunggu di lampu isyarat yang menunjukkan lampu merah, tiba-tiba sebuah lori yang datang dari arah belakang merempuh mereka dan mengheret motosikal mereka sehingga 100 meter.

Mohamed Nasir Abdul Rahman

Dalam kejadian tersebut dua penunggang motosikal cedera dan dihantar ke Hospital Pulau Pinang untuk rawatan lanjut.

Pemandu lori berkenaan juga dihantar ke Hospital Pulau Pinang akibat cedera dipukul oleh orang ramai.


Read Full 0 comments

AWAS, iPhone 5 BENGKOK Jika Disimpan Dalam KOCEKKepada pengguna yang sudah memilik telefon pintar iPhone mungkin perlu periksa telefon anda di atas permukaan rata sekarang. Ada kemungkinan jika iPhone 5 milik anda itu sudah pun bengkok kerana anda kerap menyimpannya di kocek seluar.

Telefon Apple iPhone 5 yang diperbuat daripada aluminium menyebabkan ia mudah lentur jika dikenakan tekanan -- terutamanya jika anda sering meletakkannya di kocek belakang seluar dan anda duduk. Ramai pengguna yang sudah mengalaminya seperti gambar-gambar di bawah. Anda bagaimana, adakah iPhone 5 milik anda juga sudah bengkok?.

Read Full 0 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks