blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Wednesday, April 17, 2013

SAKSI Penting VIDEO FITNAH ANWAR Akan Muncul !!Nantikan kemunculan saksi video lucah fitnah daripada negara jiran. Dpercayai sejak bulan lepas SAMM telah dihubungi oleh orang hubungan di negara jiran memaklumkan bahawa siasatan rasmi telah dilakukan dan beberapa penemuan mengejutkan telah diperolehi.

Lantaran simpati melihat betapa fitnah yang amat jijik dikenakan terhadap pimpinan Pakatan Rakyat maka saksi penting dari negara jiran itu telah setuju untuk datang datang secara sukarela menerangkan hasil siasatan yang menggemparkan.

Allah maha kaya, Dia yang mencipta masalah dan Dia juga yang memberikan penyelesaianya. Seluruh rakyat Malaysia dijemput untuk:

SOLAT HAJAT DAN PEMBONGKARAN FITNAH VIDEO LUCAH
Tarikh : 19 April 2013
Masa : 8.00 malam
Tempat : Pusat Pengajian An Nahdhoh, Kubang Semang, Permatang Pauh

Acara akan dimulakan dengan solat hajat dan solat Isya' berjemaah yang akan di imamkan oleh Ust. Mutalib (An Nahdhoh) kemudian dikuti ucapan Datuk Seri Anwar Ibrahim selepas itu penerangan oleh che'GuBard (individu yang dijemput menonton video oleh 'Datuk T'). Kemuncaknya ialah penerangan saksi dari luar negara sebelum penerangan oleh Hishamuddin Rais (graduan perfileman) dan rumusan oleh Datuk Johari Abdul.

Semua dijemput datang awal dengan membawa sejadah sendiri. Hadirlah beramai – ramai menyaksikan pembongkaran fitnah jijik dan bersama untuk mengakhirkan politik kotor ke arah menjadikan PRU ini bermakna dengan meletakkan politik baru yang berasaskan politik nilai dilandasanya.


Sila 'share' artikel ini di facebook anda untuk manfaat bersama dengan klik butang ini --->

0 comments:

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks