blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Monday, January 14, 2013

Di MALAYSIA BERGADUH Nama ALLAH, Di SYRIA Mujahidin & Pejuang Kristian ANSARULLAH Bergabung LAWAN REJIMSYRIA - Satu kumpulan batalion pejuang Kristian Syria yang menentang tentera rejim Al-Assad telah dibentuk berhampiran Damsyik.

Kumpulan pejuang Kristian ini menamakan kumpulan mereka dengan nama 'Ansarullah' yang bermakna
'Pembantu Allah' dalam sebuah petikan kenyataan yang dikeluarkan seperti berikut;

"Kami, kumpulan pejuang Kristian Syria, mengumumkan pembentukan batalion Ansarullah berhampiran Damsyik dan menyertai bersama-sama kumpulan pejuang Islam demi untuk mempertahankan tanah air kita, untuk menumbangkan rejim zalim dan menegakkan keadilan di negara ini untuk semua rakyat.

Kami menyeru kepada semua warga Syria untuk bangkit menentang kezaliman! "


Kredit : kavkazcenter.com
Sila 'share' artikel ini di facebook anda untuk manfaat bersama dengan klik butang ini --->

5 comments:

rantai said...

Akal orang umno mudah sangat ... bila pas kata "BOLEH", umno akan kata "TIDAK BOLEH"; .... bila pas kata "TIDAK BOLEH", umno akan kata "BOLEH" ... kalau pas tak kata apa-apa, umno jadi orang bodoh le....takreti nak kata apa....!!!!

Pelatuk said...


Kat Malaysia, penyokong PAS bersekongkol dgn DAP (Kristian) nak jahanamkan Islam dan mendokong Kalimah ALLAH utk digunakan oleh bukan Islam hanya kerana nak dapatkan sokongan undi dan bencikan UMNO yang juga Islam!!!!.

Pelatuk said...


Tapi akhirnya, TGNA dan Hadi Awang `akur' keputusan Majlis Syura Ulama PAS utk tidak `digadaikan' Kalimah ALLAH kerana politik, namun ramai penyokong tidak terima kenyataan ini. Bukan nak salahkan sesiapa dalam hal ini. Sedarlah jgn dipergunakan oleh musuh ALLAH bagi menghina agama suci Islam.

ibnu marzuki al firdaus said...

bL1m.com ;)

apek lalat said...

sejarah tak tipu...umno serta ulamak umno yg terlebih dahulu mengizinkan penggunaan kalimah Allah pada non muslim...rujuk http://4.bp.blogspot.com/-7U2uzHrbIGw/UPS4d-9mv2I/AAAAAAAAApc/iJfiWqPDuDc/s1600/ngk.jpg ...ini modal politik meludah kelangit...apa yg pencacai umno nampak bila bersekongkol dgn DAP nak menjahanamkan Islam...Chua Soi Lek MCA (ni parti melayu ke)...terang2 hina hukum hudud hukum Allah...umno dgn pencacai buat apa...diam seribu bahasa...taknaklak tegur & buat protes...kata nak jadi juara Islam...adakah hanya kerana berlawanan parti boleh menghukum org...tapi bila MCA dlm gabungan BN hina Islam...tak pulak melenting & menghukum...jadi kaku tak buat apa2...mcm jadi hamba pada MCA...sengaja cipta modal pilihanraya...

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks