blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

Permainan GELUNGSUR Atas Tubuh Gadis HIT Di Jepun, Taiwan

Wednesday, December 5, 2012


Satu rancangan permainan yang 'pelik' telah menjadi hit di rancangan TV Taiwan dan Jepun.

Peraturan permainan ini sangat mudah. Peserta perlu bergelungsur merentasi barisan gadis berbikini sejauh yang mungkin untuk mendapat mata tertinggi dan memenangi pertandingan ini.

Untuk berbuat demikian, peserta lelaki akan dibasahkan dengan air supaya mereka dapat geungsur dengan lebih mudah di atas tubuh gadis-gadis ini.Dalam rancangan TV versi Jepun menunjukkan bagaimana peserta lelaki cuba untuk bergelungsur di atas tubuh gadis berbikini tetapi gagal. Dalam percubannnya dia sekadar tersangkut di tilam permulaan, namun akhirnya, lelaki tua yang 'gatal' itu memanjat dan menyusuri barisan gadis tersebut untuk tiba ke garisan penamat.
Read Full 0 comments

Polis TEMBAK Adik Aminulrasyid DIBEBASKANSHAH ALAM: Mahkamah Tinggi di sini telah membebaskan Kpl Jenain Subi menyebabkan kematian seorang murid lelaki berusia 15-tahun Aminulrasyid Amzah.

Hakim Abdul Rahman Sebli berkata keseluruhan bukti tidak menunjukkan bahawa Kpl Jenain mempunyai niat untuk membunuh si mati.

Hakim berkata ia adalah jelas bahawa tujuan tertuduh menembak kereta mangsa adalah untuk menghentikannya.

"Tiada kes prima facie terhadap perayu dan pembelaan tidak sepatutnya dipanggil," katanya pada hari Rabu.

Hakim juga berkata kehilangan nyawa adalah sesuatu yang mendukacitakan tetapi polis tidak harus dipersalahkan di atas kematian pelajar ini.

Kpl Jenain telah didapati bersalah oleh Mahkamah Sesyen di sini kerana menyebabkan kematian Aminulrasyid pada bulan September tahun lepas. Beliau kemudiannya memfailkan rayuan terhadap dakwaan tersebut.
Read Full 0 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks