blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

Inilah KEHEBATAN IRON DOME, Penangkis Roket ISRAEL

Friday, November 23, 2012


Israel terus berbangga dengan Iron Dome yang berjaya melindungi wilayahnya dari serangan roket Palestin baru-baru ini.

Sistem penangkis roket ini dikagumi rakyat Israel kerana berjaya berfungsi dengan baik, mencegah serangan roket jarak dekat atau roket yang ditembak Palestin seperti dari serangan kumpulan Qassam dan Grad.

Tahukah anda berapakah perbelanjaan yang dikeluarkan?. Sejak lapan hari beroperasi untuk melindungi Israel, perbelanjaannya menelan sekitar USD 25-30 juta (lebih RM 76 juta).

“Seandainya Iron Dome diperdagangkan di (bursa saham teknologi) Nasdaq, pasti nilainya akan berlipat kali ganda,” menurut Menteri Pertahanan Awam Israel, Avi Dichter.

Menggunakan roket pencegat yang dipandu menggunakan laser, sistem yang harus dibantu dengan lima truk ini berjaya menembak jatuh 421 dari 1500 roket yang ditembakkan dari Jalur Gaza.

Sistem Iron Dome ini melindungi Israel sejak 14 November lalu sehingga persetujuan untuk gencatan senjata pada 21 November.

Kejayaan Iron Dome pada tempoh tersebut mencapai kejayaan sehingga 90%. Bagi mengawal perbelanjaan, Iron Dome hanya digunakan untuk menangkis serangan-serangan roket yang mengancam kawasan padat penduduk.
Read Full 0 comments

Polis DEDAH Wajah WANITA Jalin Hubungan DENGAN TENGKORAK


Peluk ... suspek wanita bersama dengan salah satu kekasih tengkorak simpanannya.


INI adalah gambar pertama suspek wanita yang dituduh menyimpan tengkorak dan mengadakan hubungan seks dengannya yang berlaku di Sweden.

Gambar-gambar menakjubkan - yang dikeluarkan oleh polis - menunjukkan si rambut coklat tidak dinamakan menjilat dan memeluk tengkorak manusia di flatnya di Gothenburg.


Perbuatan necrofiliac (obses dengan mayat) yang sedang di dalam pendakwaan ini boleh dijatuhkan sehingga dua tahun penjara kerana "mengganggu ketenangan orang yang sudah mati".

Peguam pendakwa berkata wanita berusia 37 tahun ini menyimpan sekurang-kurangnya enam tengkorak, tulang belakang dan "sebilangan besar tulang lain" dalam ruangan rahsia, bersama-sama dengan sebuah gerudi, beg plastik mayat, dan gambar-gambar dari bilik mayat.

Suspek

Aneh ... menjilat 'kekasih' Boney beliau

Polis juga mendakwa menemui gambar wanita ini melakukan perbuatan seks bersama tengkorak, serta dua CD bertajuk "my necrophilia" dan "My first experiance" berikutan penangkapan beliau pada bulan September lalu.

Suspek juga dilaporkan pernah menulis di sebuah forum internet: "moral saya adalah had saya dan saya bersedia untuk dikenakan hukuman jika sesuatu berlaku. Ia adalah berbaloi.


Si kekasih ... rangka di atas katil


Lagi aksi bersama kekasihnya.


"Saya mahukan lelaki sepertinya, sama ada dia hidup atau mati. Dia membenarkan saya untuk mencari kebahagiaan seksual."

Pendakwaan akan dibuat pada minggu depan. Peguam Pendakwa Kristina Ehrenborg-Staffas berkata wanita itu telah melakukan perbjuatan yang "memalukan" dan "tidak beretika" terhadap mayat.

Peguam bela pula mengakui dia membeli tengkorak dan tulang melalui talian dan menjaganya, bagaimanapun menafikan suspek melakukan sebarang salah laku.
Read Full 0 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks