blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

BEGINILAH Wajah Mangsa SELEPAS Serangan Simbahan ASID

Wednesday, August 17, 2011
KUALA LUMPUR, 17 Ogos -- KECERIAAN WAJAH ASAL... Mangsa serangan simbahan asid Mohd Raffie Abdul Latiff, 28, kini sedang menerima rawatan di Hospital Kuala Lumpur (HKL), hari ini. Raffie telah disimbah asid oleh seorang lelaki yang tidak dikenali ketika berada dalam keretanya berdekatan Wisma Bumi Raya, Jalan Raja Laut pada 8 Ogos lepas.


TRAUMA... Mangsa serangan simbahan asid Mohd Raffie Abdul Latiff, 28 (kanan) ketika menerima kunjungan Pengerusi Biro Aduan Komuniti Pemuda Umno Datuk Muhd Khairun Aseh di Hospital Kuala Lumpur (HKL), hari ini.


TANGGUNG DERITA... Beginilah wajah selepas mangsa mengalami serangan simbahan asid Mohd Raffie Abdul Latiff, 28.


Kredit : Bernama
Read Full 0 comments

Ust AZIZAN RAZAK Ceria

ALOR SETAR, 17 Ogos -- Menteri Besar Datuk Seri Azizan Abdul Razak (kiri) semasa mempengerusikan mesyuarat exco di kediamannya Sri Mentelon di sini hari ini.


Menteri Besar Datuk Seri Azizan Abdul Razak ceria semasa sidang media selepas mempengerusikan mesyuarat exco di kediamannya Sri mentelon di sini hari ini.


Kredit : Bernama
Read Full 1 comments

Lelaki Pakai SILIKON Di PERUT?


Jika selama ini kita sering mendengar wanita menggunakan silikon untuk membesarkan payudara dan punggung. Tetapi rupa-rupanya ada juga orang lelaki yang menggunakan silikon bagi tujuan kecantikan. Kepada sesiapa yang malas untuk bersenam bagi mendapatkan 'perut' yang diidamkan, kini anda boleh menggunakan silikon bagi tujuan itu.

Walau apapun, pastiya kaedah ini TETAP tidak sesuai bagi mereka yang BOROI!.
Read Full 1 comments

Rumah ANAK SAUDARA MB Negeri Sembilan DIMASUKI PENCURI

SEREMBAN, 16 Ogos -- Surirumah Norhaiyati Omar mengemaskan pakaian di bilik tidur yang diselongkar pencuri yang memecah masuk dari tingkap dapur rumahnya itu.


Surirumah Norhaiyati Omar menunjukkan bekas tempat jejeri besi yang ditanggalkan serta dilarikan pencuri apabila memecah masuk dari tingkap dapur rumah tersebut.

Norhaiyati yang merupakan anak saudara kepada Menteri Besar Negeri Sembilan Datuk Seri Mohamad Hasan turut kehilangan wang tunai RM2,000 di dalam kejadian itu.


Kredit : Bernama
Read Full 0 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks