blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

3 Hari 15,000 PATI Daftar Diri....Inikah Wajah-wajah PENGUNDI PRU 13?

Wednesday, August 3, 2011
KUALA LUMPUR, 3 Ogos -- Pegawai-pegawai Imigresen memantau dan memberikan penerangan kepada majikan-majikan yang membawa pekerja-pekerja mereka di Program Penyelesaian Menyeluruh Pendatang Asing Tanpa Izin (PATI) atau Program 6P ketika tinjuan fotoBERNAMA di Stadium Bola Sepak Cheras di sini, hari ini.


SABAR ... Seorang pekerja Bangladesh menutup kepalanya dengan kemeja semasa menunggu untuk mendaftarkan diri pada Program Penyelesaian Menyeluruh Pendatang Asing Tanpa Izin (PATI) atau Program 6P di Stadium Bola Sepak Cheras di sini, hari ini.Pekerja-pekerja pendatang asing tanpa izin (PATI) menunggu dengan sabar untuk mendaftarkan diri pada Program Penyelesaian Menyeluruh PATI atau Program 6P di Stadium Bola Sepak Cheras di sini, hari ini.Pekerja-pekerja pendatang asing tanpa izin (PATI) beratur dengan sabar untuk mendaftarkan diri pada Program Penyelesaian Menyeluruh PATI atau Program 6P di Stadium Bola Sepak Cheras di sini, hari ini.Pekerja-pekerja pendatang asing tanpa izin (PATI) melihat rakan-rakan mereka yang menunggu untuk mendaftarkan diri sempena Program Penyelesaian Menyeluruh PATI atau Program 6P di Stadium Bola Sepak Cheras di sini, hari ini.

Kira-kira 15,000 PATI mendaftarkan diri di seluruh negara sejak hari ketiga program itu bermula.
Program 6P ini bertujuan mendapatkan data serta biometrik sekaligus membolehkan kerajaan memperoleh statistik jumlah PATI di Malaysia.Kredit : Bernama

Hebat!..dalam 3 hari, 15,000 PATI daftarkan diri. Boleh percayakah dengan JPN & SPR yang TIDAK AKAN menukar taraf PATI ini kepada PR dan seterusnya kepada WARGANEGARA sehingga layak mengundi pada PRU 13 nanti. Jika dicongak-congak, 15,000 PATI ini boleh memberikan kelebihan MAJORITI kepada kepada BN dalam PRU 13 nanti : Author Faethal
Read Full 0 comments

BONUS Raya RM500 Untuk Kakitangan Kerajaan SELANGORTERKINI : Menurut tweeter Menteri Besar Selangor, TS Khalid Ibrahim, Exco telah bersetuju untuk memberi bonus pertama kepada penjawat awam Gred 54 ke bawah sebanyak RM 500 utk Hari Raya.
Read Full 0 comments

Inilah Tulang LUTUT NAJIB - ROSMAH

KUALA LUMPUR, 3 Ogos -- Isteri Perdana Menteri, Datin Seri Rosmah Mansor menunjukkan tulang rawan pada lutut kiri Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak yang koyak selepas menjalani pembedahan 'arthoscopic' di Hospital Kuala Lumpur di sini, hari ini.


Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak melambaikan tangan sejurus keluar dari Wad Diraja selepas menjalani pembedahan 'arthoscopic' pada lutut kiri di Hospital Kuala Lumpur di sini, hari ini.
Turut kelihatan isterinya, Datin Seri Rosmah Mansor (kiri).


Perdana Menteri, Datuk Seri Najib Tun Razak serta isteri, Datin Seri Rosmah Mansor bergambar kenangan bersama doktor dan jururawat yang merawat beliau semasa menjalani pembedahan 'arthoscopic' pada lutut kiri di Hospital Kuala Lumpur (HKL) di sini, hari ini. Turut sama Pengarah HKL, Datuk Dr Zaininah Mohd Zain (duduk, dua, kiri).


Kredit : Bernama
Read Full 0 comments

SpongeBob MEROMPAK Kedai 7-Eleven


ORLANDO – Nama SpongeBob SquarePants sudah cukup buruk apabila ia menjadi bintang pujaan bagi kanak-kanak. Kini, nama itu menjadi semakin buruk setelah ia didapati melanggar undang-undang.

Menurut WPBF, seorang perompak yang menyamar dengan memakai topeng ski SpongeBob telah merompak sebuah kedai 7-eleven di Orlando, minggu lalu.

Rakaman CCTV menunjukkan, salah seorang perompak memakai topeng berwarna kuning cerah itu manakala seorang lagi mengugut seorang pekerja. Tembakan juga sempat dilepaskan bagaimanapun tiada yang cedera.

Inilah topeng ski SpongeBob yang digunakan salah seorang perompak.
Read Full 1 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks