blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

Cubaan BERSIH 2.0 Di Angsana, JB

Sunday, July 3, 2011
JOHOR BAHARU, 3 Julai -- Ketua Polis Daerah Johor Baharu Utara ACP Ruslan Hassan ditemu pemberita di luar pusat membeli belah Plaza Angsana di sini.Sebahagian daripada 100 anggota dan 14 pegawai polis berkawal di pusat membeli belah Plaza Angsana berikutan maklumat satu demonstrasi berkaitan Bersih 2.0 akan diadakan di situ tengahari tadi.


Bagaimanapun, pihak polis bersurai beransur-ansur pada pukul 4 petang setelah pihak penganjur membatalkan perhimpunan tersebut.Kredit : Bernama
Read Full 0 comments

Kilang BONEKA SEKS Di China"RealDoll" adalah salah satu daripada kebanyakan produk anak patung komersial bersaiz sebenar yang digunakan sebagai alat "bantuan perkahwinan". Dibangunkan oleh Abyss Ciptaan, produk RealDoll mula diperkenalkan pada tahun 1997 dan sejak itu telah diberi penambahbaikan supaya kelihatan 'lebih hidup' seperti; anak patung ini telah berevolusi daripada dibuat daripada getah kepada silikon, dan kini mempunyai rangka PVC dengan sendi keluli boleh laras serta ciri-ciri di mana muka anak patung dengan mudah boleh ditukar dengan yang lain. Kebanyakan RealDolls adalah wanita, tetapi model lelaki juga turut ditawarkan. Kos RealDoll bermula dari USD 6,500 dan dengan penyesuaian tambahan, kosnya boleh melebihi USD 10,000.

Gambar-gambar yang ditunjukkan di bawah telah diambil oleh jurugambar Zackary Canepari; ketika membuat lawatan ke kilang RealDoll.


Read Full 1 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks