blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

Cico Uji Rashid Join Bob Lokman?

Thursday, March 31, 2011

Kelibat Cico Uji Rashid kelihatan bersama dengan Sdr Bob Lokman dan Ustaz Zulkifli Ahmad selepas kuliah mahgrib yang dijalankan di Masjid Al Azim, Pandah semalam (30 Mac 2011)...

Kredit : MalaysianDotCom
Read Full 3 comments

Bra Elakkan Kedutan, Mahukah Anda Memakainya (PEREMPUAN SHJ)

Produk yang hangat diperdebatkan pada minggu ini ialah produk penjagaan diri: Bra La Decollette, S&M yang mampu mencegah belahan payudara anda daripada berkedut. Ia berharga $70 (Lebih RM300).

Keterangan produk:

"Pada malam hari, La Decollette akan berfungsi sangat efektif. Ini kerana dengan bra khusus ini, payudara anda kurang 'tertekan' dan bebas pada kedudukannya sehingga tidak meninggalkan kesan kedutan menegak yang berlaku, malah belahan dada anda akan tetap halus. Setelah menggunakan selama 1 malam anda akan dapat melihat perbezaannya, selepas 5 hingga 7 malam anda akan kagum dengan hasilnya yang menakjubkan.Di sini diletakkan  pautan "Scientific Testreport" yang menampilkan sesuatu (bra) di antara dada wanita dan pada pendapat kami ia agak menghairankan, diragui, memeningkan dan mengecewakan!

Bagaimana pendapat anda?
Read Full 2 comments

Kucing Berwajah HITLER

Seekor kucing putih yang mempunyai tanda hitam seperti misai ini mirip seperti imej wajah Hitler. Bahkan renungan mata kucing ini juga mempunyai renungan mata yang 'jahat'.

Gambar kucing ini dimuat naik oleh pemilik laman web catsthatlooklikehitler.com.

http://catsthatlooklikehitler.com/cgi-bin/seigmiaow.pl
Read Full 3 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks