blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

Sekitar Majlis Angkat Sumpah Khusrin

Thursday, January 6, 2011
SELANGOR - Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah bertitah pada Majlis Angkat Sumpah di Istana Bukit Kayangan di sini hari ini.


Menteri Besar Selangor Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim dan Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor yang baru Datuk Mohamed Khusrin Munawi (kanan) pada Majlis Angkat Sumpah di Istana Kayangan di sini hari ini.

(dari kiri) Menteri Besar Selangor Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim, Hakim MahkamahTinggi Shah Alam Datuk Wira Mohtaruddin Baki dan Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor yang baru Datuk Mohamed Khusrin Munawi mengaminkan doa pada Majlis Angkat Sumpah di Istana Kayangan di sini hari ini.


Menteri Besar Selangor, Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim bersalam dengan Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor yang baru, Datuk Mohamed Khusrin Munawi.


REAKSI... wajah Menteri Besar Selangor Tan Sri Abdul Khalid Ibrahim ketika pengumuman nama Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor yang baru Datuk Mohamed Khusrin Munawi dipanggil untuk mengangkat sumpah pada Majlis Angkat Sumpah di Istana Kayangan di sini hari ini.


Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah bersalam dengan Sultan Selangor, Sultan Sharafuddin Idris Shah selepas mengangkat sumpah pada Majlis Angkat Sumpah di Istana Bukit Kayangan di sini hari ini.


Setiausaha Kerajaan Negeri Selangor yang baru Datuk Mohamed Khusrin Munawi menurunkan tandatangan bersama Hakim MahkamahTinggi Shah Alam Datuk Wira Mohtaruddin Baki (kanan) pada Majlis Angkat Sumpah di Istana Bukit Kayangan di sini hari ini.Sumber : Bernama
Read Full 0 comments

Markom Arah Guru Jadi Jentera BN

Kalau tidak ada pilihanraya di DUN Tenang maka saya tidak akan berjumpa dengan tuan secepat mungkin di awal tahun ini. Kerana ada pilihanraya maka saya terpaksa, suka tak suka bergerak untuk berjumpa dengan tuan-tuan...untuk bagi mesej pada tuan-tuan dan memohon bantuan daripada tuan-tuan untuk menggerakkan jentera Jabatan Negeri Johor bagi membantu...

Suka tak suka saya terus terang..

Bantu kerajaan untuk menangi pilihanraya kali ini.

Boleh?

Boleeeh.. (disambut guru-guru yang lemah & meluat dengan Pengarah Pelajaran yang baru..)

Tak kuat la.. boleh tak ni...(dengan nada merayu)

Boleh!!..(sambut guru-guru kali ini agak kuat sedikit. Kasihan kan dengan bos baru mereka barangkali..)

Ok..terima kasih.

Lihat video di sini.

Markom Giran semasa berucap dengan guru-guru kaunselor Daerah Segamat di Sekolah Menengah Tenang Stesen.Inilah ucapan paling LOW CLASS dan LOW STANDARD dari seorang manusia yang memegang jawatan Pengarah Pelajaran Negeri Johor, Markom bin Giran.
Standard ucapannya sama standard Ketua Bahagian UMNO.

kerajaan dan BN tak sama.... kerajaan=pilihan rakyat utk mentadbir negara secara demokrasi. BN=parti politik yang dipimpin org tertentu...

Guru bekerja utk negara, bukan utk BN... tapi bila guru/kaunselor kena bekerja utk BN pada waktu bekerja dan nak kaunseling ibu bapa pelajar pulak utk menyokong BN ini sudah salah... mentang-mentanglah majoriti ibu bapa ni orang-orang FELDA, ingat mereka ni bodoh sangat sampai cikgu nak kena datang kaunseling mereka..

:Author Faethal
Read Full 5 comments

Lelaki Tua Bertanduk

CHINA - Huang Yuanfan, 84, berkata ketumbuhan ganjil ini bermula sejak dua tahun lalu sebagai satu bonjolan kecil, tetapi ianya semakin lama semakin membesar.

Lelaki tua ini berkata: 'Saya cuba membuangnya malah memotongnya tetapi tidak ada perubahan. Malahan tanduk ini semakin membesar.'

Tanduk di belakang kepala Yuanfan kini mencecah tiga inci dan tidak menunjukkan tanda-tanda pertumbuhannya akan berhenti.

Dia menambah: 'Doktor-doktor turut menyatakan mereka tidak tahu apa yang menyebabkan kewujudannya, walaupun mereka membuangnya ia tetap akan tumbuh kembali. Sekarang saya boleh menyembunyikannya dengan topi tetapi jika ia semakin panjang pasti ia akan keluar ke atas.'Sumber : www.metro.co.uk
Read Full 1 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks