blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Tuesday, April 5, 2011

Ditangkap Makan Mayat Manusia Masak Kari

Dua lelaki Pakistan telah ditangkap dan didakwa kerana menggali mayat seorang wanita berusia 24 tahun dan memakan dagingnya yang dimasak kari.

Guardian melaporkan, adik beradik Muhammad Arif 40 tahun dan Farman Ali 37 tahun, dikatakan telah memotong peha dan kaki dari tubuh Saira Parveen, mayat seorang pesakit kanser, dan memasak dagingnya di dalam sebuah periuk. Beberapa daging itu telah pun dimakan ketika polis menggeledah rumah mereka di kawasan terpencil di wilayah Punjab.

Anggota keluarga si mati datang ke kubur Parveen pada hari Ahad, sehari setelah majlis pengkebumiannya di Darya Khan, untuk mencari mayatnya yang hilang.

Adik-beradik kanibal yang ditangkap polis

Pegawai Polis Abdul Rehman Malik berkata adik-beradik itu telah mengamalkan memakan mayat sejak setahun lalu, walaupun ada laporan lain mengatakan mereka telah mula memakan daging manusia selama satu dekad. Mereka juga dilaporkan sering memakan anjing, mereka mengamalkan kanibalisme sebagai tindakan "balas dendam" setelah ibu mereka meninggal dan isteri mereka meninggalkan mereka.

"Kedua-dua lelaki adik-beradik itu mengaku kepada polis bahawa mereka telah mengali mayat sejak tahun lalu," menurut Rehman seperti dikutip oleh AFP. "Kami juga menjumpai mayat gadis itu dengan keadaan kaki yang hilang, di mana kemudiannya diakui oleh adik-beradik itu telah memakannya."

Laporan lain menyebut ibu saudara kepada adik-beradik ini turut ditahan.

Mayat gadis yang ditemui tanpa kaki

Daging manusia yang sudah dimasak kari ketika ditemui
Sila 'share' artikel ini di facebook anda untuk manfaat bersama dengan klik butang ini --->

6 comments:

kucarkacir said...

ish ish ish..ape nak jadi la..

~ abil CUMA ~ said...

alahai..mengapakah??

xazryx said...

gile gore !

sayalah shelly said...

kejam!

Kazen said...

nk muntah ase

riff said...

gila pnya manusia

Post a Comment

Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks