blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

Suasana Hangat Di Luar Stadium Nasional Bukit Jalil

Sunday, December 26, 2010

KUALA LUMPUR, 26 Dis -- BERSEDIA... Anggota polis bersedia untuk memulakan tugas bagi memastikan keselamatan dan kelancaran sepanjang perlawanan akhir Piala AFF Suzuki Pertama antara Malaysia bertemu Indonesia di Stadium Nasional Bukit Jalil di sini, hari ini.

Kelihatan beberapa anggota polis berbaris panjang sebelum masuk ke dalam stadium untuk memulakan tugas.


SEMANGAT PENYOKONG... Penyokong pasukan Indonesia lengkap berpakaian merah kelihatan bersemangat mengibarkan bendera sejak awal petang di perkarangan Stadium Nasional Bukit Jalil sebelum perlawanan akhir Piala AFF Suzuki Pertama menentang Malaysia di sini, hari ini.

SEMANGAT PENYOKONG... Penyokong Indonesia mengecat warna merah pada muka rakannya untuk menaikkan semangat keberanian pada perlawanan akhir Piala AFF Suzuki Pertama di Stadium Nasional Bukit Jalil di sini hari ini.


HARAPAN PENYOKONG... '2-0', isyarat penyokong bolasepak negara sebagai harapan untuk melihat kejayaan Malaysia menjaringkan dua mata melebihi pasukan Indonesia pada perlawanan akhir Piala AFF Suzuki Pertama di Stadium Nasional Bukit Jalil di sini, hari ini.


BERI SOKONGAN... Penyokong cilik turut sama membanjiri stadium bagi memberi sokongan penuh kepada pasukan bola sepak negara yang bertemu pasukan Indonesia pada perlawanan akhir Piala AFF Suzuki Pertama di Stadium Nasional Bukit Jalil, di sini hari ini.


TANDA SOKONGAN... Penyokong yang hadir pada perlawanan akhir Piala AFF Suzuki Pertama di Stadium Nasional Bukit Jalil turut mengecat muka warna kebangsaan negara sebagai tanda memberi sokongan padu pada perlawanan akhir bertemu pasukan Indonesia di sini, hari ini.


Sumber : Bernama


Jana RM4316.80 Sebulan Dengan Affiliate TuneTalk. Dilindungi eTiqa Insuran bernilai RM100,000 dan Tiket Penerbangan AirAsia PERCUMA berdasarkan jumlah Top-up terkumpul anda !!
thanks1
Read Full 0 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks