blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

Blogger BN Dikehendaki, RM5,000 Sebulan

Monday, December 20, 2010
Sebagai sebahagian daripada jentera BN untuk menyerang pembangkang dan penulis-penulis blog pembangkang pro. UMNO dan PBB telah menubuhkan dana RM10 million Cyber War Fund.

Kami menjemput rakyat Sarawak yang mempunyai naluri kewartawanan untuk menghubungi atau melawat mana-mana cawangan PBB, PRS dan SUPP untuk mendaftarkan diri anda sebagai pihak berkepentingan parti.

Calon-calon Berkelayakan akan diberitahu dalam 7 hari.

Latihan akan dijalankan oleh NST, Malay Mail (Datuk Rocky Bru) dan Utusan Melayu di Pusat Latihan UMNO pada Janda Baik.

Setiap penulis blog akan diberikan RM30,000 untuk membina blog mereka, sama ada ia bebas atau hos berbayar, selain dibayar elaun bulanan RM5,000.00 setiap bulan.

Lantaran itu kami menyeru semua rakyat Sarawak yang bertanggungjawab untuk mendaftarkan diri mereka di mana-mana pejabat parti-parti komponen BN Sarawak.

Ia menjadi tugas anda untuk mempertahankan Sarawak daripada serangan oleh Sarawak Report dan Radio Free Sarawak.

YB Abdul Karim Hamzah
YB Fadzillah Yusof


Sumber di sini


Banyaknya duit Tan Sri Taib Mahmud..
Kepada blogger pro-PR mari ramai-ramai baca doa ini

“ Bismillahirahmanirahim. Ya Allah Ya Tuhan kami. Kami Hamba Mu yang lemah memohon belas ehsan dan kasihan Mu. Kami tidak berdaya untuk menghadapi fitnah yang sebegini besar. Maka, kami berserah kembali kepada kekuasan Mu Ya Allah setelah habis daya dan kederat kami telah digunakan.

Maka, kami memohon, Ya Allah, turunkan Bala yang diterima oleh Kaum Nabi Nuh dan Kaum Nabi Hud ke atas semua yang menyertai majlis fitnah ini, majlis pembohongan dengan wang rakyat tidak kira siapa mereka itu.

Ya Allah Yang Maha Berkuasa, Yang Menggerakkan Awan, Yang mengalahkan bala tentera Al Ahzab. Hancurkan mereka. Menangkan kami ke atas mereka. Jadikanlah penyalah gunaan wang rakyat oleh mereka itu sebagai bala ke atas mereka supaya mereka sedar bahawa Kau lebih Berkuasa dari wang mereka.

AMINNNNN”

Sekiranya UMNO dan kuncu2 BN tidak terlibat dalam politik wang ini, maka tidak ada apa-apa yang perlu mereka risaukan dari doa ini.

Doa ini hanya untuk mereka yang terlibat dalam penyalahgunaan wang rakyat, hak rakyat.


Jana RM4316.80 Sebulan Dengan Affiliate TuneTalk. Dilindungi eTiqa Insuran bernilai RM100,000 dan Tiket Penerbangan AirAsia PERCUMA berdasarkan jumlah Top-up terkumpul anda !!
thanks1
Read Full 3 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks