blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

Tahniah Azizulhasni & Josiah Ng!

Wednesday, November 17, 2010
GUANGZHOU, 17 Nov -- Aksi dua pelumba basikal negara Mohd Azizulhasni Awang (belakang) dan Josiah Ng dalam pusingan akhir acara berbasikal Lelaki Keirin di Guangzhou Veledrom pada Kejohanan Sukan Asia Ke-16 di sini, hari ini.


Pelumba basikal negara Mohd Azizulhasni Awang (kanan) bersama rakan seperjuangan Josiah Ng mengibar Jalur Gemilang mengelilingi Veledrom Guangzhou setelah mereka berjaya menyumbang pingat emas dan perak kepada negara pada Kejohanan Sukan Asia Ke-16 di sini, hari ini.


Pemenang pingat perak Josiah Ng melonjak gembira ketika meraikan kejayaannya dalam acara berbasikal Lelaki Keirin Akhir di Guangzhou Veledrom pada Kejohanan Sukan Asia Ke-16 di sini, hari ini. Turut memerhati ialah pemenang pingat emas Mohd Azizulhasni Awang (kanan).


Aksi pemenang pingat emas dalam acara Keirin Lelaki Akhir Mohd Azizulhasni Awang ktika dinobatkan sebagai juara bagi acara berkenaan di Guangzhou Veledrom pada Kejohanan Sukan Asia Ke-16 di sini, hari ini. Turut memerhati pemenang pingat perak Josiah Ng juga dari Malaysia (kiri) dan pemenang pingat gangsa pelumba dari China Zhang Miao (kanan).


Pelumba basikal negara Mohd Azizulhasni Awang berkongsi kegembiraan setelah berjaya meraih pingat emas dalam acara berbasikal Lelaki Keirin bersama rakan sepasukan Josiah Ng yang turut memenangi pingat perak di Guangzhou Veledrom pada Kejohanan Sukan Asia Ke-16 di sini, hari ini.


Sumber : BernamaJana RM4316.80 Sebulan Dengan Affiliate TuneTalk. Dilindungi eTiqa Insuran bernilai RM100,000 dan Tiket Penerbangan AirAsia PERCUMA berdasarkan jumlah Top-up terkumpul anda !!
thanks1
Read Full 1 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks