blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

Muhyiddin Menyumpit Di Gua Musang

Wednesday, October 27, 2010

GUA MUSANG, 27 Okt -- Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin bersalaman bersama masyarakat Orang Asli setibanya pada Program Mesra Minda Bersama Masyarakat Orang Asli di Pos Brooke di sini, hari ini.

Turut mengiring calon Barisan Nasional (BN) bagi Pilihan Raya Kecil Dewan Undangan Negeri (DUN) Galas, Abdul Aziz Yusoff, 49, (kiri). Program Mesra Minda Bersama Masyarakat Orang Asli di Pos Brooke di sini, hari ini.


Timbalan Perdana Menteri, Tan Sri Muhyiddin Yassin menyumpit belon pada Program Mesra Minda Bersama Masyarakat Orang Asli di Pos Brooke di sini, hari ini.

Abdul Aziz sedang berkempen untuk meraih undi menjelang 4 Nov ini bagi mengisi kekosongan kerusi Galas berikutan kematian penyandangnya dari PAS, Che Hashim Sulaima,46, pada 27 Sept lepas akibat barah. Beliau akan ditentang oleh Dr Zulkefli Mohamad dari PAS.


Sumber : Bernama

Jana RM4316.80 Sebulan Dengan Affiliate TuneTalk. Dilindungi eTiqa Insuran bernilai RM100,000 dan Tiket Penerbangan AirAsia PERCUMA berdasarkan jumlah Top-up terkumpul anda !!
thanks1
Read Full 0 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks