blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

Yong Teck Lee Calon SAPP Di Batu Sapi

Saturday, October 23, 2010
SANDAKAN, 23 Okt -- Presiden Parti Maju Sabah (SAPP), Datuk Yong Teck Lee yang juga Bekas Ketua Menteri Sabah diumumkan sebagai calon parti itu dalam Pilihan Raya Kecil Parlimen Batu Sapi pada 4 November ini selepas pengumuman calon di sini, hari ini.


Presiden Parti Maju Sabah (SAPP), Datuk Yong Teck Lee yang juga Bekas Ketua Menteri Sabah berucap pada majlis perasmian pejabat baru parti SAPP Sandakan dan pengumuman calon Parti SAPP di sini, hari ini.


Presiden Parti Maju Sabah (SAPP), Datuk Yong Teck Lee (dua, kanan) yang juga Bekas Ketua Menteri Sabah bergandingan tangan dengan Pengerusi Parti Keadilan kawasan Batu Sapi Datuk Nahalan Damsal (kiri) pada majlis perasmian pejabat baru parti SAPP Sandakan dan pengumuman calon Parti SAPP di sini, hari ini.


BINCANG STRATEGI ... Presiden Parti Maju Sabah (SAPP), Datuk Yong Teck Lee yang juga Bekas Ketua Menteri Sabah berbual mesra dengan Pengerusi Parti Keadilan Batu Sapi, Datuk Nahalan Damsal (kiri) pada majlis perasmian pejabat baru parti SAPP Sandakan dan pengumuman calon Parti SAPP di sini, hari ini.


Sumber : Bernama


Jana RM4316.80 Sebulan Dengan Affiliate TuneTalk. Dilindungi eTiqa Insuran bernilai RM100,000 dan Tiket Penerbangan AirAsia PERCUMA berdasarkan jumlah Top-up terkumpul anda !!
thanks1
Read Full 0 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks