blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

Suasana Bilik Mayat Hospital Melaka Selepas Kemalangan Ngeri

Monday, October 11, 2010
MELAKA, 11 Okt -- Suasana perkarangan bilik mayat di penuhi oleh waris serta sahabat handai, para wartawan dan jurugambar serta orang kenamaan bagi menggetahui perkembangan terkini nasib mangsa kejadian kemalangan maut di Hospital Melaka di sini, malam tadi.

Turut kelihatan, Ketua Menteri Melaka, Datuk Seri Mohd Ali Rustam (kiri).


Salah seorang daripada 12 mangsa yang maut akibat kemalangan di kilometer 223, Lebuh Raya Utara-Selatan, dibawa ke bilik mayat Hospital Melaka untuk bedah siasat kira-kira 12 malam tadi.


Ahli keluarga kepada salah seorang mangsa kajadian kemalangan maut tidak dapat menahan kesedihan setelah proses pengecaman dilakukan di bilik mayat Hospital Melaka di sini, malam tadi.


Ketua Menteri Melaka, Datuk Seri Mohd Ali Rustam (kanan) menenangkan ahli keluarga mangsa kemalangan maut di perkarangan bilik mayat di Hospital Melaka di sini, malam tadi.

Kejadian di Kilometer 223, Lebuh Raya Utara-Selatan berhampiran plaza tol Simpang Ampat, 6.40 petang semalam, seramai 12 orang maut dan lebih 40 orang cedera akibat kemalangan yang membabitkan dua buah bas, sebuah van dan tiga kereta.


Sumber : Bernama


Takziah untuk semua ahli keluarga mangsa : Author FaethalJana RM4316.80 Sebulan Dengan Affiliate TuneTalk. Dilindungi eTiqa Insuran bernilai RM100,000 dan Tiket Penerbangan AirAsia PERCUMA berdasarkan jumlah Top-up terkumpul anda !!
thanks1
Read Full 2 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks