blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

Allahyarham Kamaruddin Sahabat Karib Nash 25 Tahun

Thursday, September 16, 2010
KUANTAN, 15 Sept -- PILU ... Anak Allahyarham Kamaruddin Shansuddin, 44, Irfan Aiman, 8, dilihat tidak bermaya semasa majlis bacaan tahlil di rumah keluarganya di Indera Mahkota di sini, hari ini.


Kamaruddin adalah pemandu jutawan kosmetik Allahyarhamah Datuk Sosilawati Lawiya yang mati dibunuh bersama pegawai bank CIMB Noorhisham Mohmmad dan peguam peribadi Sosila, Ahmad Kamil Abdul Karim. Mayat keempat-empat mangsa dibakar manakala abu mereka dibuang ke dalam sungai.


SEDIH ... Ibu Kamaruddin Shamsuddin, 44, Zainab Ahmad, 73, berpelukan sambil menangis bersama penyanyi terkenal Nasharudin Elias atau Nash ketika diziarahi penyanyi tersebut di Indera Mahkota 2 di sini, hari ini.


SEDIH ... Ibu Kamaruddin Shamsuddin, 44, Zainab Ahmad, 73, tidak dapat menahan kesedihannya ketika diziarahi penyanyi terkenal Nasharudin Elias atau Nash di Indera Mahkota 2 di sini, hari ini. Nash mengenali Kamaruddin lebih 25 tahun dan merupakan kawan karib.


REDHA ... Ibu Allahyarham Kamaruddin Shansuddin, Zainab Ahmad, 73, menadah tangan mengaminkan doa selepas bacaan tahlil bersama Skuad Sayang Wanita Umno Pahang di rumahnya di Indera Mahkota di sini, hari ini.


Sumber : Bernama

Jika anda minat artikel ini :
thanks1
Read Full 1 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks