blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

Tragedi Aidilfitri Ibu, Anak Disamun Dan Bunuh

Friday, September 3, 2010
PORT DICKSON, 3 Sept -- Seorang ustazah dan anak lelakinya yang berusia 10 tahun ditemui mati selepas disamun dan dibunuh di kediamannya di Flat Shahbandar, Port Dickson dekat sini, awal pagi ini.

Mayat kedua-dua beranak itu di hantar ke Hospital Tuanku Ja'afar Seremban untuk bedah siasat.

Anggota polis sedang menjalankan siasatan di tempat kejadian.


Anggota polis sedang membawa turun mayat mangsa samun dan bunuh, Amirul Ayman Mohd Yusof, 10, dari rumah mangsa di tingkat satu di Jalan Sutera Lama di sini, hari ini.


Unit Forensik Ibu Pejabat Polis Kontinjen Negeri Sembilan sedang menjalankan siasatan di kediaman mangsa samun dan bunuh di Jalan Sutera Lama di sini, hari ini.


Guru agama, Norliza Ishak, 35, yang merupakan mangsa samun dan bunuh di Flat Shahbandar, Jalan Sutera Lama di sini, pagi tadi.


Amirul Ayman Mohd Yusof, 10, yang merupakan mangsa samun dan bunuh di Flat Shahbandar, Jalan Sutera Lama di sini, pagi tadi.

Kedua-dua mangsa ditemui di dalam bilik air di rumah mereka dengan keadaan kepala ditutup dengan sarung serta kaki dan tangan diikat ketat.


Sumber : Bernama
Jika anda minat artikel ini :
thanks1
Read Full 1 comments

Lembu Bertanduk Tiga (Unicorn)

http://4.bp.blogspot.com/_e6yqD3noOkA/TH-0CXFF9VI/AAAAAAAAEx0/PxmbF9dGnP4/s1600/1.jpg

Seorang petani, Jia Kebing mula perasan satu bonjolan kecil pada dahi lembu ini apabila ia dilahirkan dua tahun lepas tetapi tidak menjangka ia akan menjadi tanduk sepanjang 20cm.

'Ladang saya menjadi terkenal di sini kerana lembu ini dan ramai orang datang ke sini hanya untuk melihatnya,' kata En Jia dari Baoding, wilayah Hebei Utara China.

Sumber : www.metro.co.uk

Jika anda minat artikel ini :
thanks1
Read Full 1 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks