blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

TG Nik Aziz, Musa Hassan dan Pemangku Raja Kelantan Berbuka Bersama

Tuesday, August 24, 2010
Menteri Besar Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat (tengah) beramah mesra bersama Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan (kanan) dan Pemangku Timbalan Ketua Polis Kelantan, ACP Mazlan Lazim (kiri) ketika hadir pada majlis berbuka puasa bersama anggota polis di Ibu Pejabat Polis Kontinjen Kelantan di sini, hari ini.

Pemangku Raja Kelantan Tengku Muhammad Faris Petra (kanan) bersalaman dengan Ketua Polis Kelantan SAC I Datuk Abd Rahim Hanafi (dua, kiri) ketika hadir pada majlis berbuka puasa bersama anggota polis di Ibu Pejabat Polis Kontinjen Kelantan di sini, hari ini.
Turut sama Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan (dua, kanan) dan Pemangku Timbalan Ketua Polis Kelantan, ACP Mazlan Lazim (kiri).


Pemangku Raja Kelantan Tengku Muhammad Faris Petra (kanan) disambut oleh Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan (kiri) ketika hadir pada majlis berbuka puasa bersama anggota polis di Ibu Pejabat Polis Kontinjen Kelantan di sini, hari ini.


Pemangku Raja Kelantan, Tengku Muhammad Faris Petra (tengah) bertanya sesuatu kepada Ketua Polis Negara, Tan Sri Musa Hassan (kanan) ketika hadir pada majlis berbuka puasa bersama anggota polis di Ibu Pejabat Polis Kontinjen Kelantan di sini, hari ini.
Turut hadir Menteri Besar Datuk Nik Abdul Aziz Nik Mat (kiri).


Sumber : BernamaJika anda minat artikel ini :
thanks1
Read Full 1 comments

Nasib Perompak Rongak Yang Malang

http://3.bp.blogspot.com/_e6yqD3noOkA/THM4oE0tTUI/AAAAAAAAEsk/zwqIKk8faVI/s1600/1.jpg
Seorang pencuri yang rongak di China telah ditahan selepas dia cuba untuk merompak sebuah bank di Beijing supaya dia dapat menempah satu set gigi baru.

Namun malang bagi Li Han yang berumur 43 tahun sudah dikenal pasti oleh polis tempatan apabila seorang kakitangan bank menggambarkan rupanya yang rongak, mereka menyelesaikan kes dengan rekod masa yang cepat.

'Dia seorang yang sangat suka menyendiri dan sukar untuk memahaminya apabila beliau bercakap," kata seorang pegawai, sambil menambah bahawa Han menghadapi hukuman 15 tahun dalam penjara kerana melakukan rompakan bersenjata.

'Kerana kekurangan gigi menyebabkan ia bercakap dengan pelat sepanjang masa jadi tiada siapa tahu apa yang dia katakan. Dia terpaksa memberitahu juruwang apa yang dikehendakinya empat atau lima kali sebelum diadapat memahaminya,' tambah pegawai itu lagi.

Sumber : www.metro.co.uk

Jika anda minat artikel ini :
thanks1
Read Full 0 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks