blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

Datuk Abd Aziz Dibunuh, Siti Rohana Bunuh Diri?

Tuesday, August 3, 2010
FAKTA KES :

1. Datuk Abd Aziz Mohd Noh, 63, dan pembantu peribadinya, Siti Rohana, 43, ditemui mati ditembak di KM476, Lebuhraya Utara-Selatan, dekat Sungai Buloh.

2. Pekerja menebas rumput di kawasan berhampiran berkata, "Kereta tu tadi bergerak perlahan sebelum terbabas,".

3. Air bag tidak terkeluar dan hanya sisi kanan depan kereta sedikit rosak.

4. Tembakan dipercayai dilepaskan dari dalam kenderaan. Pistol Revolver .38 milik sah Datuk Abd Aziz Mohd Noh ditemui di dalam kenderaan sama.

5. Hasil bedah siasat mendapati kedua-dua mangsa mati akibat kecederaan di kepala iaitu dua kesan tembak di kepala Abdul Aziz manakala satu kesan tembakan pada kepala Siti Rohana.


Kenyataan Ketua Polis Selangor, Datuk Khalid Abu Bakar:
"We have not ruled out the possibility of this being a murder-cum-suicide case. Follow-up investigation is still ongoing"

("Kami tidak menolak kemungkinan ianya satu pembunuhan merangkap kes bunuh diri. Penyiasatan lanjutan sedang dilakukan" )


SHAH ALAM, 3 Ogos -- Bekas Anggota Dewan Undangan Negeri (Adun) Permatang Allahyarham Datuk Abdul Aziz Mohd Noh ditemui mati bersama dengan pembantu wanitanya dalam kenderaan yang dinaiki di Sungai Buloh di sini hari ini.

Ketua Polis Selangor Datuk Khalid Abu Bakar berkata siasatan awal polis mendapati terdapat kesan tembakan di kepala yang dilepaskan dari dalam kereta itu juga.


Jenazah bekas Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Permatang Kuala Selangor, Datuk Abd Aziz Mohd Nor, 63, diusung orang ramai selepas bedah siasat di Hospital Sungai Buloh untuk dibawa ke rumahnya di Shah Alam di sini, hari ini.Jenazah bekas Ahli Dewan Undangan Negeri (ADUN) Permatang Kuala Selangor, Datuk Abd Aziz Mohd Nor, 63, diusung orang ramai selepas bedah siasat di Hospital Sungai Buloh untuk dibawa ke rumahnya di Shah Alam di sini, hari ini.


Jenazah Allahyarham Datuk Abdul Aziz Mohd Noh, bekas ADUN Permatang tiba dengan van jenazah di kediaman keluarganya di Seksyen 9 di sini, hari ini.


Keadaan kereta yang dinaiki oleh bekas Anggota Dewan Undangan Negeri (ADUN) Permatang Kuala Selangor, Datuk Abd Aziz Mohd Nor, 63, bersama Naib Ketua Wanita bahagian Tanjung Karang, Allahyarham Siti Rohana Ismat, 43 di Ibu Pejabat Polis Gombak di Selayang dekat sini, hari ini.


Sumber : Bernama,Berita Harian,Mazidulakmal
Jika anda minat artikel ini :
thanks1
Read Full 17 comments

Inilah Waja-Lancer Terbaru!Kredit gambar kepada : Fahmil & Theophilus Chin

Jika anda minat artikel ini :
thanks1
Read Full 1 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks