blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

Majlis Kemasukan Ulama Ke Dalam UMNO

Friday, June 25, 2010

KUALA LUMPUR, 25 Jun -- Pensyarah Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Fadlan Mohd Othman (duduk dua kiri) yang juga ketua kumpulan ulama yang menyertai UMNO menyatakan sesuatu pada sidang media selepas menyerahkan borang keahlian UMNO kepada Presiden UMNO Datuk Seri Najib Tun Razak di Ibu Pejabat UMNO di Menara Dato Onn Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) di sini malam ini.


Presiden UMNO Datuk Seri Najib Tun Razak mengatakan sesuatu kepada para ulama yang diketuai oleh Pensyarah Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Fadlan Mohd Othman (kiri) pada majlis penyerahan borang keahlian UMNO di Ibu Pejabat UMNO di Menara Dato Onn Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC) di sini malam ini.


Presiden UMNO Datuk Seri Najib Tun Razak menerima borang keahlian UMNO dari kalangan Ulama diketuai oleh Pensyarah Universiti Kebangsaan Malaysia (UKM) Fadlan Mohd Othman di Ibu Pejabat UMNO di Menara Dato Onn Pusat Dagangan Dunia Putra (PWTC), di sini malam ini.
Turut kelihatan Timbalan Presiden UMNO Tan Sri Muhyiddin Yasin (kanan).

Keahlian Umno di kalangan ulama dijangka bertambah dengan semangat keterbukaan di dalam Umno dan keyakinan ulama terhadap kepimpinan Perdana Menteri.

Sumber : Bernama

Mana Asri?? Hehehehehehe......:Author Faethal


Jika anda minat artikel ini :
thanks1
Read Full 3 comments

Wanita Solat Jumaat


SHAH ALAM, 25 Jun -- Kelihatan jemaah wanita sedang menunggu untuk menunaikan solat sewaktu solat Jumaat di masjid Negeri di sini hari ini.

23 Jun lalu, Mufti Selangor Datuk Mohd Tamyes Abdul Wahid menyatakan bahawa negeri itu mengalu-alukan kehadiran jemaah wanita bagi menunaikan solat Jumaat sekiranya mempunyai kelapangan dan tidak mengganggu ruang jemaah lelaki.

Keputusan itu dicapai setelah pihaknya mengadakan perbincangan bersama Sultan Selangor Sultan Sharafuddin Idris Shah.Jika anda minat artikel ini :
thanks1
Read Full 0 comments

Perlawanan Tenis Paling Lama Berakhir Selepas 11 Jam

John Isner(kiri) daripada US dan Nicolas Mahut daripada Perancis berjalan menuju ke kerusi pengadil selepas mengakhiri perlawanan maraton mereka di Kejuaraan Tenis Wimbledon di Kelab Tenis All England.

Isner memenangi perlawanan epik yang memakan masa selama 11 jam dan lima minit menewaskan Mahut 70-68 pada set terakhir.

http://img.thesun.co.uk/multimedia/archive/01072/isner_1072430a.jpg

Isner bergambar di papan markah selepas perlawanan bersejarah.Jika anda minat artikel ini :
thanks1
Read Full 0 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks