blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

Tangan Tersumbat Dalam Tandas

Tuesday, May 18, 2010

Seorang pelajar Cina diselamatkan oleh para penyelamat selepas dia mendapati lengannya tersekat pada sebuah tandas ketika mencuba untuk mendapatkan semula telefon bimbitnya.

Telefon bimbitnya terjatuh semasa ia bermain dengannya di dalam tandas - lalu dia memutuskan untuk cuba mendapatkannya kembali.

Dia membungkus lengannya denganm suratkhabar supaya tidak kotor, tetapi kertas itu mengembang di dalam air dan memerangkap lengannya dalam tiub U.

Pelajar di Chongqing Technology & Business University terpaksa berteriak untuk memanggil rakan-rakan asramanya untuk pertolongan.

Bagaimanapun mereka tidak mampu merentap lengannya keluar lalu mereka memanggil para pemadam kebakaran yang menggunakan peralatan lengkap dan mengambil masa lebih daripada satu jam untuk membebaskannya.

Pelajar yang malu itu, dan tidak memberikan namanya, kemudian mengaku: "Telefon saya terjatuh ke dalam tandas secara tidak sengaja.

"Memikirkan kotor, saya mengambil beberapa akhbar dan membaluti sekitar lengan saya tetapi ia mengembang apabila menyerap air dan saya telah terperangkap."

Jika anda minat artikel ini :
thanks1
Read Full 1 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks