blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

Pengawal Istana Kelantan Ditembak Kritikal

Saturday, May 1, 2010

KOTA BAHARU, 1 Mei -- Anggota keluarga seorang pengawal keselamatan Istana Diraja Kelantan yang cedera parah ditembak oleh individu yang tidak dikenali dalam kejadian tengah malam semalam di Kampung Sungai Nyior, Palekbang Tumpat berada di Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Raja Perempuan Zainab II di sini, hari ini.


Mangsa seorang pengawal keselamatan Istana Diraja Kelantan yang cedera parah ditembak oleh individu yang tidak dikenali dalam kejadian tengah malam semalam di Kampung Sungai Nyior, Palekbang Tumpat kini dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Raja Perempuan Zainab II di sini, hari ini.


Ibu mangsa tembak, Bidah Yusof, 70, (kanan) ketika ditemui di Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Raja Perempuan Zainab II di sini, hari ini.


Isteri mangsa tembak, Maznah Mustapa, 50, ketika ditemui di Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Raja Perempuan Zainab II di sini, hari ini.

Seorang pengawal keselamatan Istana Diraja Kelantan yang cedera parah ditembak oleh individu yang tidak dikenali dalam kejadian tengah malam semalam di Kampung Sungai Nyior, Palekbang Tumpat dirawat di Unit Rawatan Rapi (ICU) Hospital Raja Perempuan Zainab II.
Mangsa yang juga pesara tentera dan bertugas sejak 17 tahun di Istana Diraja Kelantan dilaporkan berada dalam keadaan kritikal.

Sumber : Bernama

Jika anda minat artikel ini :

thanks1thanks1
Read Full 0 comments

Mati Kerana Belut Dalam Dubur

http://4.bp.blogspot.com/_e6yqD3noOkA/S9sJ2b7V-tI/AAAAAAAAD4I/QbgFHCj8gg8/s1600/1.jpg
Belut yang ditemui dalam tubuh lelaki malang ini.


Doktor-doktor di Sichuan, China, terkejut kerana mendapati seekor makhluk laut berada di dalam dubur mayat seorang lelaki berumur 59 tahun, ia telah dilaporkan.

Ikan belut paya berukuran 50cm panjang dikatakan telah diselitkan ke dalam dubur lelaki ini, selepas dia tidak sedarkan diri kerana mabuk. Pada awalnya kawan-kawannya sekadar bermain satu usikan kepadanya.

Bagaimanapun hasil pemeriksaan mendapati belut ini telah memakan usus-ususnya.

Sumber : www.thesun.co.uk
Jika anda minat artikel ini :

thanks1

thanks1
Read Full 4 comments

Akhirnya Badrul Hisyam Masuk APCO

Kah! Kah! Kah!
Kecik hati la Ibrahim Ali hang pi masik dulu,
Kah! Kah! Kah!
:Author Faethal


KUALA LUMPUR, 30 April -- SELAMAT DATANG ... Perdana Menteri Datuk Seri Mohd Najib Tun Abdul Razak berjabat salam dengan anggota baru Umno Badrul Hisham Abdullah selepas mempengerusikan mesyuarat MT Umno di Institut Latihan dan Memperkasa Umno, Janda Baik dekat di sini hari ini.


Perdana Menteri Datuk Seri Mohd Najib Tun Abdul Razak menerima borang kemasukan ahli Umno daripada Anggota Dewan Undangan Negeri (Adun) Pelabuhan Klang, Badrul Hisham Abdullah selepas mempengerusikan mesyuarat MT Umno di Institut Latihan dan Memperkasa Umno, Janda Baik dekat di sini, hari ini.

Menyaksikan ialah Timbalan Pengerusi Perhubungan Umno Negeri, Datuk Seri Noh Omar dan Ketua Wanita Umno Datuk Seri Shahrizat Abdul Jalil.
Badrul Hisham, 50, mengumumkan keluar PKR 29 Okt lepas dan menjadi Adun Bebas kawasan Pelabuhan Klang.

Sumber : BernamaJika anda minat artikel ini :

thanks1


thanks1
Read Full 0 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks