blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

Bung Moktar Dan Zizie Di Mahkamah Syariah

Tuesday, April 20, 2010

KUALA LUMPUR, 20 April -- Ahli Parlimen Kinabatangan, Datuk Bung Moktar Radin bersama isteri keduanya, pelakon Zizie Ezette dan peguam mereka, Amli Embong (kiri) sewaktu tiba di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur, Taman Keramat dekat sini hari ini.


Ahli Parlimen Kinabatangan, Datuk Bung Moktar Radin bersama isteri keduanya, pelakon Zizie Ezette sewaktu tiba di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur, Taman Keramat dekat sini hari ini.


Ahli Parlimen Kinabatangan, Datuk Bung Moktar Radin bersama isteri keduanya, pelakon Zizie Ezette dan peguam mereka, Amli Embong (kiri) sewaktu tiba di Mahkamah Rendah Syariah Gombak Timur, Taman Keramat dekat sini hari ini.

Bung Moktar didakwa berpoligami tanpa kebenaran mahkamah di bawah Seksyen 124 Enakmen Undang-undang Keluarga Islam Negeri Selangor yang boleh didenda tidak lebih RM1,000 atau penjara tidak lebih enam bulan atau kedua-duanya sekali.

Zizie juga didakwa mengikut Seksyen 40 (2) Enakmen Undang-undang Islam Negeri Selangor kerana berkahwin tanpa kebenaran Pendaftar Nikah, Cerai dan Rujuk.

Sumber : Bernama


Jika anda minat artikel ini :
thanks1
thanks1
Read Full 2 comments

Wajah Syuhada Sentiasa Tersenyum

http://news.xinhuanet.com/english2010/world/2010-04/20/13258681_11n.jpg
Gambar pemimpin Al-Qaida di Baghdad Iraq, Abu Omar al-Baghdadi yang terkorban baru-baru ini.


Menurut keterangan Tentera, Ray Odierno, komander AS Forces Iraq, berkata kematian ini adalah "pukulan yang paling kuat untuk al- Qaida di Iraq sejak bermulanya pemberontakan."

Amerika Syarikat dijadualkan untuk mengundurkan semua angkatan-angkatan tenteranya keluar dari Iraq pada awal September.


Jika anda minat artikel ini :
thanks1
thanks1
Read Full 1 comments

Dr Halili Rahmat, Antara Kawan & Lawan

Kerana kecil hati tidak terpilih sebagai calon,
Dalam masa seminggu atau lebih tepat 7 hari,
Dr Halili beralih arah...
Sekarang nampaknya ramai pemimpin seperti ini,
Fenomena lompat parti selalu berlaku dikalangan ahli parti PKR dan BN,
PKR lompat masuk BN, BN lompat masuk PKR,
Jarang sekali kedengaran lompat parti pada parti PAS dan DAP.
Sesuatu perlu dilakukan oleh Sdr Anwar Ibrahim.
:Author FaethalHULU SELANGOR, 19 April -- Anggota Dewan Undangan Negeri Bagan Pinang, Tan Sri Isa Samad bersama Menteri Kemajuan Luar Bandar dan Pembangunan Wilayah Datuk Seri Mohd Shafie Apdal dan Menteri Kerja Raya Datuk Shaziman Abu Mansor mengangkat tangan tanda meraikan kemasukan semula bekas Bendahari Parti Keadilan Rakyat Hulu Selangor, Datuk Dr Halili Rahmat pada majlis kesyukuran rakyat di Bandar Sungai Buaya dekat sini malam ini.

Sumber : Bernama

HULU SELANGOR, 12 April -- Semasa di program ceramah PKR di Dewan Sg Selisek, berada atas pentas bersama dengan DS Anwar adalah Dr Halili Rahmat. Masa ini disebut-sebut kemungkinan nama calon untuk PRK Parlimen Hulu Selangor adalah Dr. Halili Rahmat.


Jika anda minat artikel ini :
thanks1
thanks1
Read Full 0 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks