blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

Badut-badut Sarkas!

Saturday, March 27, 2010
Kah..kah..kah..
Dah macam badut dah aku tengok!
Nak buat report polis siap pakai baju melayu hitam...siap selempang merah!.
Adoiyai...tolonglah..
:Author Faethal
KUALA LUMPUR, 27 Mac -- Ketua Wira Perkasa (WMP) Arman Azha Abu Anifah (tengah) bersama beberapa anggota pertubuhan itu memegang laporan polis yang dibuat di Ibu Pejabat Polis Daerah (IPD) Sentul di sini, hari ini.
Laporan polis itu dibuat susulan pendedahan Anggota Parlimen Bayan Baru Datuk Seri Zahrain Mohamed Hashim yang mendakwa Ketua Pembangkang Datuk Seri Anwar Ibrahim menggunakan nama Yang di-Pertuan Agong dan Angkatan Tentera Malaysia (ATM) ketika merancang mengambil alih kerajaan pada 16 Sept 2008.

Sumber : Bernama


Jika anda minat artikel ini :
thanks1
thanks1
Read Full 0 comments

Perkembangan Terkini Hamas Lawan Israel

http://news.xinhuanet.com/english2010/world/2010-03/27/13226347_41n.jpg
Abu Obeida (tengah), seorang jurucakap sayap anggota bersenjata Hamas, Ezzedine Al-Qassam Brigade, mengadakan sidang akhbar di Gaza City Mac 26, 2010. Dua askar Israel dan dua rakyat Palestin telah terbunuh pada hari Jumaat lalu dalam satu pertempuran hebat antara Israel. Ini memaksa pejuang-pejuang Hamas untuk menanam lebih banyak bahan letupan di sepanjang pagar keselamatan di Semenanjung Gaza selatan.


http://news.xinhuanet.com/english2010/world/2010-03/27/13226347_11n.jpg
Pasukan medikal merawat seorang budak lelaki Palestin di hospital Nasser selepas dia dicederakan oleh serpihan bom Israel daripada kereta kebal di selatan bandar Semenanjung Gaza, Khan Yunis pada Mac 26, 2010.


http://news.xinhuanet.com/english2010/world/2010-03/27/13226347_21n.jpg
Askar Israel berkumpul di kawasan sempadan antara Semenanjung Gaza dan selatan Israel, Mac 26, 2010.


http://news.xinhuanet.com/english2010/world/2010-03/27/13226347_31n.jpg
Abu Obeida, jurucakap untuk sayap bersenjata Hamas Ezzedine Al-Qassam Brigade, ketika mengadakan sidang akhbar di Gaza City Mac 26, 2010.


http://news.xinhuanet.com/english2010/world/2010-03/27/13226347_201n.jpg
Sebuah helikopter Israel menembak peluru di utara Semenanjung Gaza, Mac 26, 2010.


Sumber :
Xinhua/Rafael Ben-Ari

Jika anda minat artikel ini :
thanks1
thanks1
Read Full 0 comments

'Buah Dada' Lelaki Terbesar

Sorang petani dari China mempunyai buah dada lelaki TERBESAR, menurut para doktor.Guo Feng, 53, berusaha mencari kaedah penyelesaian untuk masalah buah dadanya itu kerana mengganggu kerja hariannya.

Ratusan manusia sering berkumpul di ladangnya hanya untuk melihat keadaan fizikal dirinya dan ketawa — ini memaksanya sering memakai sehelai kot tebal sepanjang masa, walaupun ketika musim panas.

Mr Feng berkata: "Kira-kira 10 tahun lepas dada saya mula membesar tetapi saya tidak terlalu memikirkannya kerana berat badan saya ketika itu meningkat dan anggota badan yang lain turut menjadi gemuk.

"Tetapi beberapa tahun kebelakangan pembesaran dada saya semakin menjadi-jadi dan mula pergi dari satu hospital ke hospital yang lain untuk mendapatkan rawatan, tetapi tiada siapa yang dapat membantu.

"Saya telah menghabiskan semua wang saya untuk menjalani pelbagai rawatan namun ia masih tidak menunjukkan pengurangan — malah dada saya bertambah besar berbanding sebelumnya.

"Kadang-kadang saya terfikir para doktor itu tidak mahu menolong saya kerana saya dijadikan bahan ujikaji perubatan untuk mereka."

Man breast

Dr Zhang Lilan dari Jinan Chest Hospital, Beijing berkata dia tidak pernah melihat sesuatu seperti ini sejak berkhidmat selama 30 tahun sebagai doktor pakar.

Katanya: "Lelaki adalah dalam keadaan seperti lelaki kecuali di bahagian dadanya.

"Dia seorang petani dan amat tidak selesa ketika melakukan banyak pekerjaan.

"Kami meragui samada dia ada termakan sebarang racun atau bahan-bahan tercemar tetapi tidak menemui apa-apa selepas menguji darahnya. Bahan genetiknya juga normal. Ia bukan sejenis barah.

"Kelihatan seperti ia hanyalah lemak. Kami mengesyorkan ia adalah kes terbesar bagai dada seorang lelaki."

Mr Feng yang sedih dengan keadaannya berkata dia akan memotong buah dadanya sendiri jika tiada siapa yang boleh membantunya.

Bagaimanapun doktor-doktor menyatakan mereka tidak akan membuat sebarang tindakan sehingga mereka dapat memastikan masalah sebenar.

Sumber : www.thesun.co.ukJika anda minat artikel ini :
thanks1
thanks1
Read Full 2 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks