blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

Bayi Pramatang 25 Minggu Di Jerman

Friday, March 5, 2010
Kat Malaysia orang buang-buang bayi,
Di Jerman bayi tak cukup bulan,
Para doktor cuba sedaya upaya untuk menyelamatkan nyawa bayi itu.
Amacam 1Malaysia?
:Author FaethalDoktor di Jerman mendedahkan gambar foto seorang bayi pramatang yang dilahirkan dan hidup pada usia 25 minggu dengan berat hanya lebih setengah pound.

Bayi yang digelar 'Tom Thumb" kurang daripada panjang sekeping kertas A4, dan seberat 275 gram apabila ia dilahirkan menggunakan kaedah Caesarean di University Of Medicine, Gottingen, di Barat Jerman pada Jun 2009.Jika anda minat artikel ini :
thanks1
thanks1
Read Full 0 comments

Banduan Turut Mengundi Dalam Pilihanraya IraqBanduan-banduan menunjukkan jari berlumuran dakwat setelah mengundi di sebuah penjara di Arbil, 310 km (190 batu) di utara Baghdad pada 4 Mac 2010. Tentera-tentera Iraq, polis, banduan-banduan telah memulakan undi pada hari Khamis, tiga hari lebih awal daripada pilihan raya parlimen dilihat sangat penting bagi negara yang berpecah belah dalam masa askar Amerika Syarikat dijadualkan untuk keluar pada akhir 2011.Seorang anggota polis Iraq membuang undinya di pusat membuang undi di Baghdad 4 Mac 2010. 800,000 rakyat Iraq termasuk kakitangan keselamatan, para doktor, banduan-banduan dan kakitangan hospital ditetapkan untuk mengundi pada hari Khamis.

Seorang pegawai polis Iraq menunjukkan jarinya bertanda dakwat kekal menandakan ia sudah membuang undi.
Jika anda minat artikel ini :
thanks1
thanks1
Read Full 0 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks