blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

Pembedahan Plastik Seperti Jessica Alba Demi Kekasih

Thursday, January 28, 2010
Xiaoqing

Terdesak: Xiaoqing, 21 tahun, bersedia untuk menjalani pembedahan plastik untuk mengubah rupanya seperti Jessica Alba. Dia yang memiliki warna rambut hitam (kiri) memakai rambut palsu yang dibelikan bekas kekasihnya supaya kelihatan seperti Jessica Alba (kanan).


Seorang gadis China mendedahkan rancangannya untuk melakukan pembedahan plastik bagi mengubah rupanya agar menjadi seperti Jessica Alba.

Gadis berusia 21 tahun yang hanya dikenali sebagai Xiaoqing dilaporkan merancang untuk melakukan pembedahan kosmetik ini kerana ingin memenangi hati bekas kekasihnya semula.

Xiaoqing memberitahu Shanghai Daily: "Saya telah membuat keputusan. Saya bukan hanya membuat keputusan ini demi bekas kekasih saya,tetapi juga demi diri sendiri. Saya seorang yang lemah dari segi psikologi. Saya mahu mencabar diri sendiri dan membini personaliti diri yang lebih kuat."

Jessica Alba

Gadis itu turut memberitahu, bekas kekasihnya yang berusia 28 tahun itu sering memaksa dirinya berhias dan berfesyen seperti Jessica Alba, malah menyuruhnya memakai rambut palsu perang seperti warna rambut Jessica Alba.

Xiaoqing turut menambah: "Saya sangat menyintainya...sebab itu saya sentiasa menuruti kemahuannya. Saya tidak mahu kehilangannya.

Sumber : www.digitalspy.co.uk

Jika anda minat artikel ini :
thanks1




thanks1
Read Full 3 comments

Trofi Piala Dunia Di KL

PUTRAJAYA, 27 Jan -- Trofi Piala Dunia FIFA dikawal rapi pasukan keselamatan sebaik tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur (KLIA) dekat sini hari ini dari Jakarta, Indonesia.


Pengarah Urusan Coca-Cola Malaysia, Singapura dan Brunei, Antonio Del Rosario (tiga dari kanan) dan Wakil Media FIFA, Liu Lingling (tiga dari kiri) serta bergambar bersama Trofi Piala Dunia FIFA dekat sini hari ini.


Pengarah Urusan Coca-Cola Malaysia, Singapura dan Brunei, Antonio Del Rosario membuka kain penutup pada Trofi Piala Dunia FIFA untuk dipamerkan kepada media dekat sini hari ini.


Empat wanita berpakaian tradisional dari pelbagai kaum di Malaysia menunjukkan Trofi Piala Dunia FIFA dekat sini.


Trofi berukuran 36.6 cm tinggi, seberat 6.175 kg dan diperbuat daripada emas padu 18 karat yang kini berada di Kuala Lumpur adalah sebahagian daripada penjelajahan selama sembilan bulan ke 83 negara merentasi lima benua.

Trofi itu akan dipaparkan kepada umum pada Jumaat ini dari 10.00 pagi sehingga 10.00 malam di Pusat Pameran Mid Valley, Kuala Lumpur.

Africa Selatan akan menjadi tuan rumah perlawanan bola sepak Piala Dunia FIFA yang akan berlangsung dari 11 Jun hingga 11 Julai.

Sumber : Bernama

Jika anda minat artikel ini :
thanks1




thanks1
Read Full 0 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks