blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

Khabar Haji : " Laporan Terkini - Makkah hujan lebat tadi...."

Sunday, December 6, 2009Bissmillah...alhamdulilah alhamdulilah...
Tadi jam 2.30 petang Kota Makkah hujan Lebat lagi...
Alhamdulilah...seronok CL tadi duk main hujan lagi walaupun dalam keadaan selsema...
Rasa teruja melihat penduduk kota makkah pun main mandi hujan...
Lihat lah gambar gambar tersebut...syukran..waslam

Read Full 0 comments

Blogger UMNO Dan Pemuda UMNO Bergaduh..wakaka

1. Blogger UMNO tegur pemimpin UMNO di Selangor..


2. Wakil pemuda UMNO jawab di Sinar Harian

Bukan senang mahu rampas Selangor

SHAH ALAM – Usaha untuk merampas kembali negeri Selangor daripada kerajaan Pakatan Rakyat adalah satu tugas yang mencabar.

Ketua Pemuda UMNO Selangor, Suhaimi Mohd Ghazali berkata demikian ketika mengulas kenyataan dalam satu blog yang mempersoalkan ADUN BN Selangor hari ini hanya dilihat ‘tidur’ dalam usaha merampas kembali Selangor terutamanya ketika PR dilihat aktif menggerakkan jenteranya.
SHAH ALAM – Usaha untuk merampas kembali negeri Selangor daripada kerajaan Pakatan Rakyat adalah satu tugas yang mencabar. Selanjutnya..


3. Blog UMNO kecik hati pasal kena tegur..wakaka

KETUA PEMUDA SELANGOR SILAP BESAR
ketua pemuda umno selangor, suhaimi akhirnya bersuara. puncanya ? apabila beberapa bloger anti pakatan mulai menegur adun dan barisan kepimpinan umno selangor yang selalu tidor.

suhaimi silap besar..kenyataannya yang menyebut sukar untuk merampas kembali selangor daripada pakatan haram selangor sebenarnya telah mendedahkan kelemahan beliau sendiri sebagai ketua pemuda selangor.

dalam perang politik, satu pihak sebenarnya tidak wajar mendedahkan ayat sukar apabila menentang pihak yang lain. itu tandanya lemah dan tidak pernah buat kerja.

Ketua Pemuda UMNO Selangor, Suhaimi Mohd Ghazali berkata demikian ketika mengulas kenyataan dalam satu blog yang mempersoalkan ADUN BN Selangor hari ini hanya dilihat ‘tidur’ dalam usaha merampas kembali Selangor terutamanya ketika PR dilihat aktif menggerakkan jenteranya. Selanjutnya..
Read Full 0 comments

Laporan Siasatan Tanah Runtuh Bukit Antarabangsa Didedahkan

Adakah ini punca kejadian tanah runtuh di Bukit Antarabangsa? (gambar hiasan)

"Keputusan itu bertujuan memastikan kepentingan dan keselamatan penduduk di kawasan itu terjamin. Saya berharap MPAJ tidak hanya mendedahkan laporan ini semata-mata tetapi perlu memahami dan melakukan perkara yang dicadangkan untuk memperbaiki keadaan di kawasan itu supaya kemungkinan kejadian sama berulang dapat dikurangkan," kata Menteri Kerja Raya, Datuk Shaziman Abu Mansor.

Dalam kejadian 6 Disember 2008 itu di Taman Bukit Mewah, Bukit Antarabangsa, lima nyawa terkorban manakala 14 banglo musnah. Shaziman yang juga Ahli Parlimen Tampin berkata, tindakan kerajaan meluluskan permohonan itu bukan kerana ia sudah tersebar dalam internet, sebaliknya keputusan itu diputuskan mengikut prosedur yang ditetapkan.

Sedutan - Bernama
Read Full 1 comments

Pencuri Pulangkan Barang Tidak Berguna Kepada Pemilik


BEIJING, Dec. 5 -- Seorang wanita di Wuhan, China merasa terkejut setelah menerima sepucuk 'Mel Ekspress' yang mengandungi lesen memandunya dan IOU perniagaannya yang dibuat pada minggu lalu.

Pencuri yang menghantar barangan miliknya itu juga turut mengirimkan sekeping nota yang bertulis " Barangan yang saya kirim ini tidak berguna kepada saya".

Fang, wanita yang menjadi mangsa kecurian beg tangan ini berkata, beg tangannya yang mengandungi barangan ini beserta wang tunai 6,300 Yuan (RM 3,000)telah dicuri tiga hari lalu.
Sumber: China Daily
Read Full 0 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks