blog how to, blog trick, blog tips, tutorial blog, blog hack

Masukkan email anda:

Disediakan oleh: FeedBurner

PULAKDAH FRIENDS

Pereka Fesyen Perancis Berpindah Ke Rumah Michael Jackson

Saturday, September 5, 2009
Christian Audigier


LOS ANGELES: Pereka fesyen Perancis Christian Audigier akan berpindah ke kediaman terakhir Michael Jackson.

Michele Elyzabeth, jurucakap untuk Ed Hardy, berkata Audigier akan berpindah ke kediaman mewah Holmby Hills apabila tarikh tamat perjanjian Jackson tamat pada 15 Disember ini. Audigier juga tiada perancangan untuk menukar status hartanah daripada privasi kepada terbuka untuk tatapan umum.

Hakmilik hartanah ini adalah kepunyaan Ed Hardy, CEO Hubert Guez.
Read Full 1 comments

Wanita Payu Dara Terbesar Enggan Kecilkan

Norma Stitz


ATLANTA - Pemegang rekod payu dara terbesar dunia, Norma Stitz mendedahkan dia enggan membuat pendedahan bagi mengecilkannya, lapor sebuah akhbar semalam.

Wanita itu berkata, ramai orang yang mengemukakan pertanyaan kepadanya bagi meminta penjelasan kenapa dia tidak membuat pembedahan untuk mengecilkan payu dara.

"Saya sayang payu dara saya dan ia memberikan saya satu kehidupan yang indah," kata Stitz.

Menurutnya, dia menerima banyak tawaran yang mengundangnya untuk muncul dalam program stesen televisyen di seluruh dunia. Wanita itu turut mendedahkan ketika dia menemui lelaki, dia berharap mereka menaruh minat terhadap dirinya bukan payu daranya.

"Bagaimanapun, kebanyakan lelaki tidak bersembang dengan rancak. Mereka hanya merenung saya," katanya.

Wanita itu diiktiraf memiliki payu dara paling besar dengan berat hampir 18.14 kilogram oleh Guinness World Records.

Sumber - Agensi
Read Full 0 comments

Khalid Ibrahim Lupa Pasang Papan Tanda Ini

Walaupun MB sendiri sanggup turun padang bertemu 4 mata dengan penduduk. Tetapi 'Geng Kepala Lembu' ini tetap menimbulkan pelbagai provokasi.Sepatutnya Khalid Ibrahim perlu memasang Papan Tanda ini sebelum mengadalan mesyuarat selepas ini.

:Author Faethal

'MB bodoh’ dan 'Khalid Babi’ serta macam-macam kata kesat menyelubungi Dewan Bankuet Wisma Majlis Bandaraya Shah Alam pagi Sabtu dimana berlangsung sesi dialog Menteri Besar Selangor Tan Sri Khalid Ibrahim dengan penduduk Seksyen 23 berhubung isu pembinaan kuil.Kira-kira 300 penduduk termasuk 40 kaum India hadir dailog itu.

Kalangan yang berang dengan keputusan kerajaan negeri hendak bina kuil Hindu dekat kawasan perumahan mereka juga boo kearah Ahli Parlimen Shah Alam Khalid Samad dan ADUN Batu Tiga PKR Rodziah Ismail.

Malah satu ketika seorang penduduk tunjuk tapak kasut kearah Khalid dan ramai yang menjerit ‘ penipu’ semasa Rodziah berucap.Dailog selama sejam itu berakhir tanpa apa-apa keputusan dibuat.Sebelum itu penduduk tidak endahkan jaminan Menteri Besar kata nak kaji balik keputusan.Suasana juga agak tegang bila wakil penduduk India tetap mahukan kuil di Sek 23.

Ia jadi lebih hangat bila dia kata orang India boleh tahan dengan laungan azan lima kali sehari.Khalid dalam sidang media di kediaman rasminya tengahari tadi, berkata kerajaan negeri membekukan sementara cadangan pemindahan kuil ke Sek 23 sehingga alternatif lain bagi menyelesaikan isu terbabit.

Sumber :AgendaDaily

Read Full 0 comments

RM10 JUTA siasat 2 JAM TAPI RM2,400 siasat 10 JAM hingga mati!!

Presiden MCA, Ong Tee Kiat hanya disiasat dua jam oleh pegawai Suruhanjaya Pencegahan Rasuah Malaysia (SPRM) ekoran dakwaan menerima RM10 juta dari Ketua Eksekutif Kuala Dimensi, Tiong King Sing.

Padahal Setiausaha Politik seorang Exco Selangor, Teoh Beng Hock disoalsiasat lebih 10 jam oleh SPRM dan kemudiannya didapati meninggal hanya kerana isu RM2,400 sahaja.

Inilah dilema yang dihadapi oleh rakyat negara ini. Tokoh politik kerajaan yang memerintah mendapat layanan baik manakala pihak yang berbeza dengan kerajaan akan mendapat layanan sebaliknya.

Sumber :HarakahBaik SPRM pergi MATI lagi bagus!!
Budaya kerja double-standard seperti ini tidak diperlukan oleh rakyat.
:Author Faethal
Read Full 1 comments
Related Posts with Thumbnails

Hot Blog

 

© Black Newspaper Copyright by Pulakdah! | Template by Blogger Templates | Blog Trick at Blog-HowToTricks